Vraag jij je ook wel eens af hoe de luchtige lekkere toetjes worden gemaakt?
In zuivel in de zorg kijken we binnen ieder thema naar de rol die zuivel speelt.
In zuivel in de zorg kijken we binnen ieder thema naar de rol die zuivel speelt.
Vraag jij je ook wel eens af hoe de luchtige lekkere toetjes worden gemaakt?
Een verrassend verfrissende dorstlesser: karnemelk. Veel bewoners zijn er dol op!
Dat smaakt naar meer! Veel zuivelproducten hebben een herkenbare smaak. Hartstikke lekker, maar altijd hetzelfde schaaltje yoghurt of kwark kan ook saai worden. Aan de hand van de 5 basissmaken kunnen we zuivel nog lekkerder maken.
Zorgen dat de bewoners volgende eiwitten binnenkrijgen? Met deze tips maak je er een feestje van!
Kies je voor meer eiwitten of minder vet? Welke producten passen het beste bij de bewoners?
Wat is een mooier gezicht dan koeien in de wei? Op 21 maart mogen de koeien weer naar buiten!
Wat weet jij over zuivel? Aan de hand van het woord Zuivel vertellen we je zes zinnige zuivelweetjes.
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: voldoende eiwitten binnenkrijgen is super belangrijk.
Benieuwd hoe melk, yoghurt en kaas worden geproduceerd? We vertellen er graag over!
Waarom is zuivel zo populair in het ziekenhuis? Daar zijn verschillende redenen voor. Je leest het hier!
Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.