Tussendoortje

  • Tussendoortje
  • 10 minuten
  • 10 personen

Smoothie met appel, peer, havermout en kaneel

Een smoothie is altijd goed en lekker. Je kunt het gebruiken als tussendoortje of als bijgerecht. Deze smoothie biedt nét even iets meer, omdat het naast fruit en zuivel ook havermout bevat. En met een snufje kaneel geef je het net wat meer pit!

Ingrediënten

  • 5 appels
  • 5 peren
  • 1 liter Camapina magere yoghurt
  • 500 gram fijne havermout
  • 250 ml Campina halvolle melk
  • Ceylon kaneel

Bereidingswijze:

Verwijder het klokhuis van de appels en de peren en snijd deze in kleine stukjes. Schillen is niet nodig. Doe de magere yoghurt, het fruit en de havermout in een blender en blend deze tot ze een mooi zacht mengsel vormen. Schenk de smoothie in glazen en strooi er een snufje kaneel over.

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen