Tussendoortje

Romig roggebrood met kiwi 1

Romig roggebrood met kiwi

In een plakje roggebrood zitten meer vezels dan in een volkorenboterham. Dit is daarom een super voedzaam ontbijt. De combinatie met fruit en kwark is fris en verrassend lekker!

Ingredi├źnten

  • 20 sneetjes roggebrood
  • 20 eetlepels frambozenjam
  • 500 ml Campina halfvolle kwark
  • 6-7 kiwi's

Bereiding

Besmeer de sneetjes roggebrood met frambozenjam en verdeel er daarna de kwark over. Schil de kiwi en snijd deze in plakjes. Verdeel de plakjes kiwi over de kwark.

Variatietips

  1. Aardbeienjam, verse aardbeien en een blaadje munt
  2. Sinaasappeljam, sinaasappel en kaneel
  3. Bramenjam met plakjes banaan

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen