Tussendoortje

  • Tussendoortje
  • 10 minuten
  • 10 personen

Milde magere kwark met dadels & vijgen

Samen met Olymisch Beachvolleyballer Reinder hebben wij een recept gemaakt van zijn favoriete kwark. “Lekker met verse vijg, bosbes, banaan en agavesiroop op een laagje van dadels!” Lekker als ontbijt, maar ook zeker voor tussendoor!

Ingrediënten

  • 1 L Campina magere milde kwark (naturel)
  • 10 el agavesiroop
  • 60 bosbessen
  • 20 dadels zonder pit
  • 20 verse stukjes vijg
  • 5 bananen

Bereidingswijze

Snij de vijgen en dadels in partjes en de banaan in plakjes. Beleg de bodem van een (glazen) schaaltje met de stukjes dadel. Schep daar vervolgens de kwark op en garneer met banaan, vijgen en bosbessen. Top af met wat agavesiroop.

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen