Tussendoortje

  • Tussendoortje
  • 30 minuten
  • 10 personen

Makkelijke mueslireep

Ingrediënten

  • 125 gram amandelen
  • 200 gram muesli
  • 75 gedroogde cranberry's
  • 0,5 tl kaneel
  • 100 gram honing
  • 50 gram Campina roomboter

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Hak de amandelen fijn. Meng de muesli, amandelen, cranberry’s, kaneel en honing. Smelt de Campina roomboter in een steelpannetje en voeg deze aan het mengsel toe. Roer het goed door. Leg bakpapier in de bakvorm van 20×20 cm, schenk het mengsel erin en druk het stevig aan. Plaats de bakvorm in de voorverwarmde oven en bak het geheel op 200 graden voor 30 minuten gaar. Laat het geheel voor minimaal 30 minuten afkoelen in de bakvorm. Snij vervolgens het geheel in 10 mueslirepen.

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen