Kruidige volkoren kwarkbolletjes
Deze hartige kwarkbolletjes zijn lekker romig door de feta en de kwark. Oregano geeft ze een heerlijke Mediterrane smaak.
Ingrediënten
- 2 groene paprika' s
- 150 gram groene olijven
- 2 rode uien
- 200 gram feta
- 500 gram volkorenmeel
- 15 gram instantgist
- 500 gram Campina milde kwark
- 2 eetlepels verse oregano
Bereidingswijze
Snijd de paprika’ s en olijven in kleine stukjes. Snipper de ui. Snijd de feta in kleine blokjes.
Meng in een kom de kwark met een spatel door elkaar. Schep de paprika, olijven, ui, feta en de fijngesneden oregano erdoor. Maak 20 bolletjes van het deeg en leg deze op de beklede bakplaat. Leg er een vochtige schone theedoek overheen en laar de bolletjes 20 minuten rijzen.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de bolletjes in 20 minuten gaat en goudbruin.