Tussendoortje

Groente met dipsaus
  • Tussendoortje
  • 15 minuten
  • 8 personen

Groente met dipsaus

Ingrediënten

  • 2 rode paprika’s
  • 1 komkommer
  • 15 wortels
  • 200 gram cherrytomaten
  • 4 stengels bleekselderij
  • Voor de dipsaus:
  • klein bosje peterselie
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 6 eetlepels Campina volle yoghurt
  • sap van een citroen
  • zout en peper

Het is moeilijk om tijdens de maaltijd voldoende groente te eten. Tussendoor groente eten is daarom een goed idee. Met deze dipsaus erbij gaat dat wel heel makkelijk!

Bereidingswijze groente met dipsaus

Hak voor de dipsaus de peterselie fijn. Meng de peterselie met de mayonaise, de yoghurt en het citroensap. Breng de dipsaus op smaak met wat zout en peper en serveer in een of twee bakjes.

Snijd de paprika’s, komkommer, wortels en bleekselderij in dunne repen van ongeveer een 0,5 cm dikte. Prik de kerstomaatjes op cocktailprikkertjes. Verdeel de groenterepen en tomaatjes over een of meerdere schalen of borden.

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen