Tussendoortje

  • Tussendoortje
  • 35
  • 10

Gevulde champignons met gorgonzola en walnoten

Ingrediënten

  • 20 grote champignons
  • 350 ml Campina room culinair
  • 200 gram gorgonzola
  • handje walnoten
  • verse bladpeterselie

Zin in een hartig en smaakvol tussendoortje.? Probeer eens wat anders en ga voor deze gevulde champignons met gorgonzola en walnoten. Ze zijn makkelijk om te maken en heerlijk om te eten!

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal voorzichtig de steeltjes uit de champignons door ze te draaien en maak ze schoon door het vuil er vanaf te vegen. Meng 150 gram gorgonzola in een pan met de kookroom. Verwarm het mengsel op een laag vuur en zorg ervoor dat het niet kookt. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Verkruimel in de tussen tijd de walnoten, snijd de bladpeterselie klein en houd deze apart.

Leg de champignons in een ovenschaal en vul deze met het verwarmde mengsel. Garneer de champignons met de overige gorgonzola en de walnoten. Bak het geheel 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven. Maak het af met een beetje bladpeterselie en genieten maar!

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen