Ontbijt

Smoothie Perzik, Pecan en Abrikoos
  • Ontbijt
  • 5 minuten
  • 4

Smoothie Perzik, Pecannoten en Abrikoos

Smoothietime! Zet in een paar minuten deze lekkere yoghurtsmoothie met perzik, pecannoten en abrikoos op tafel bij je bewoners. Het enige dat je nodig hebt is een mes, blender en glazen.

Tip: Gebruik volle yoghurt als je bewoner wat meer energie nodig heeft.

Ingrediënten

  • 600 ml Campina magere yoghurt
  • 200 ml Perziken uit blik
  • 60 gram Gedroogde abrikozen
  • 50 gram Pecannoten

Allergenen:

Melk, noten.

Bereidingswijze:

  1. Snijd de gedroogde abrikozen in kleine stukjes.
  2. Plaats alle ingrediënten in de blender.
  3. Blend het geheel ongeveer 30 seconden tot een glad geheel.
Voedingswaarden (per 100 gram)
Energie 422 kj/100 kcal
Vet 4 gr
Waarvan verzadigd vet 0,5 gr
Koolhydraten 10,9 gr
Waarvan suikers 10 gr
Eiwitten 4 gr
Zout 0,1 gr

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons