Smoothietime! Zet in een paar minuten deze lekkere yoghurtsmoothie met perzik, pecannoten en abrikoos op tafel bij je bewoners.
Ingrediënten
- 600 ml Campina magere yoghurt
- 200 ml Perziken uit blik
- 60 gram Gedroogde abrikozen
- 50 gram Pecannoten
Allergenen
Melk, noten.
Bereidingswijze
Snijd de gedroogde abrikozen in kleine stukjes. Plaats alle ingrediënten in de blender. Blend het geheel ongeveer 30 seconden tot een glad geheel.
Tip: Gebruik volle yoghurt als je bewoner wat meer energie nodig heeft.
Voedingswaarden (per 100 gram) | |
---|---|
Energie | 422 kj/100 kcal |
Vet | 4 gr |
Waarvan verzadigd vet | 0,5 gr |
Koolhydraten | 10,9 gr |
Waarvan suikers | 10 gr |
Eiwitten | 4 gr |
Zout | 0,1 gr |