Ontbijt

  • Ontbijt
  • 15 minuten
  • 10 personen

Yoghurt met nectarine en zelfgemaakte muesli

Ingrediënten

  • 2 liter Campina magere yoghurt
  • 100 gram havermout
  • 25 gram gepofte quinoa
  • 5 stuks nectarines
  • 40 gram kokosvlokken (ongebrand)
  • 50 gram gedroogde
  • 3 tl honing
  • 2 tl kaneel

Bereidingswijze

Rooster de havermout een paar minuten in een droge koekenpan. Doe dit vervolgens ook met de kokosvlokken en voeg de havermout, de kokosvlokken en gepofte quinoa samen. Snijd de necarines in stukjes. Vul een kommetje voor de helft met Campina magere yoghurt, voeg 3 eetlepels zelfgemaakte muesli met kokos toe samen met de partjes nectarine en honing.

Variatietip: Voeg in plaats van nectarine ook eens blauwe bessen of aardbeien toe.

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen