Ontbijt

  • Ontbijt
  • 20 minuten
  • 8 personen (8 sneetjes)

Wentelteefjes van paasbrood

Heb je paasbrood over na de paasdagen? Zonde om dit weg te gooien! Gelukkig hoeft dat ook niet want je kunt er deze wentelteefjes van paasbrood van maken!

Ingrediënten

  • 200 ml halfvolle melk
  • 2 middelgrote eieren
  • 1 tl gemalen kaneel
  • 8 sneetjes paasbrood
  • 60 g ongezouten roomboter
  • 4 el paashagelslag (XL)

Bereidingswijze

  1. Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Wentel de sneetjes paasbrood door het eimengsel.
  2. Verhit de helft van de boter in een koekenpan. Bak 2 sneetjes in 3 min. goudbruin. Keer halverwege.
  3. Herhaal deze stap voor de rest van de sneetjes. Bestrooi de wentelteefjes met de paashagel.

Combinatietip:

Lekker met vers fruit

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen