Ontbijt

  • Ontbijt
  • 10 minuten
  • 10 personen

Rozijnensandwich met ricotta en hazelnoten

Wil je de bewoners iets spannenders voorschotelen dan een boterham met kaas? Neem eens rozijnenbrood met ricotta en hazelnoten. Boordevol eiwitten en mega voedzaam.

Ingrediënten

  • 10 sneetjes rozijnenbrood
  • 1,5 bakje ricotta
  • 150 gram hazelnoten

Bereidingswijze

Beleg de sneetjes rozijnenbrood met ricotta en bestrooi met hazelnoten.

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen