Ontbijt

  • Ontbijt
  • 5 minuten
  • 10 personen

Havermout met halfvolle melk, pindakaas en noten

Havermout is een voedzaam ontbijt boordevol eiwitten.

Ingrediënten

  • 2500 ml halfvolle melk
  • 250 g havermout
  • 150 g ongebrande walnoten
  • 100 g pindakaas
  • 150 g ongebrande (wal)noten

Bereidingswijze

Schenk de halfvolle melk in een steelpan en breng aan de kook. Roer de havermout erdoor en laat 2 minuten op laag vuur koken. Haal de pan van het vuur en laat 5 min. staan. Snijd ondertussen de banaan in plakjes en hak de walnoten grof. Verdeel de havermout over de kommen en garneer de havermout met de banaan, walnoten en een lepel pindakaas.

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen