Een lekkere, makkelijke én snelle lunch? Maak eens een omelet met kwark en trostomaatjes voor de bewoners. Deze lunch zit vol eiwitten en vitamines. Strooi een beetje geraspte kaas erover voor extra smaak en romigheid.
Ingrediënten
- 12 eieren
- 400 gram Campina magere kwark
- 1 teen knoflook
- 400 gram trostomaatjes
- 150 gram geraspte kaas
- Olijfolie
- Zout en peper
Bereidingswijze
Was de trostomaten en snijd ze doormidden. Doe de eieren in een kom en klop deze samen met een snuf zout en peper los. Voeg de kwark toe en schep het mengsel door. Verhit een scheutje olijfolie in de koekenpan en bak een minuut de trostomaten op midden-laag vuur. Voeg de trostomaten bij het ei-kwark mengsel en meng het door. Schenk een deel van het mengsel in de koekenpan, bak de omelet vijf minuten goudbruin en keer halverwege om. Haal de omelet uit de pan en herhaal dit tot dat het mengsel op is. Serveer de omelet met geraspte kaas eroverheen.