Lunch

Bloedworst met appeltjes 1
  • Lunch
  • 20 minuten
  • 2 personen

Bloedworst met appeltjes

Bloedworst met appeltjes, een ouderwets recept dat vaak in de herfst wordt gegeten.

Ingrediënten

  • 4 dikke plakken bloedworst
  • 1 appel (Goudreinet)
  • 4 eetlepels rietsuiker
  • Snufje kaneel
  • Klontje boter

Bereidingswijze

Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in plakken. Bestrooi de appelschijven met suiker. Verwarm de boter en bak de bloedworst en de appelschijven. Bak de appel en de bloedworst om en om bruin en gaar. Strooi als laatst eventueel wat kaneel over de appelschijven.

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen