Zin in pizza, maar in het thema ‘gezonder kiezen’ willen blijven? Maak deze vegetarische wrap pizza’s! Kies voor volkoren of groente wraps, beleg de wraps, bak ze even in de oven en geniet!
Ingrediënten
- 20 volkoren wraps (optie: groente wraps)
- 1 kg gezeefde tomaten passata
- 1 kg mozzarella
- 5 paprika's
- 3 courgettes
- 3 rode uien
- 3 pakjes Valess gekruide stukjes Italian style
- 500 gram champignons
- 500 gram cherrytomaatjes
- 300 gram rucola
- 250 gram geraspte (geiten) kaas
- Italiaanse kruiden
- zout en peper naar smaak
bereidingswijze:
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de mozzarella, paprika’s en champignons in dunne plakjes, de courgettes in halve boogjes, de rode uien in dunne ringen en de cherrytomaatjes in vieren.
Besmeer de wraps met de gezeefde tomaten passata en beleg de wraps met de gesneden ingrediënten en de Valess gekruide stukjes Italian style. Bestrooi de wraps met (geiten) kaas, zout, peper en Italiaanse kruiden naar smaak. Verwarm de wraps ongeveer 10 minuten in de oven. Garneer vervolgens de wraps met een beetje rucola en snijd de wraps in 8 stukjes. Dat wordt genieten!