Diner

  • Diner
  • 30 minuten
  • 10

Pastasalade met gerookte zalm

Ingrediënten

  • 800 gram farfalle
  • 2 komkommers
  • 3 groene paprika's
  • 2 groene appels
  • 2 avocado's
  • 150 gram Rucola
  • 1 bosje dille
  • 250 gram gerookte zalm
  • olijfolie
  • peper en zout

Bereiding

  • Kook de farfalle beetgaar. Giet af, laat uitlekken en afkoelen
  • Snijd de komkommers en de paprika’s in kleine blokjes
  • Schil de appels en de avocado’s en snijd deze ook in stukjes
  • Spoel en droog de rucola. Snijd de grote blaadjes wat kleiner.
  • Meng de pasta met een scheut olijfolie
  • Snijd de zalm in reepjes.
  • Meng alle ingrediënten in een grote schaal
  • Snipper de dille en doe deze bij de ricotta. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de pastasalade over de borden en schep er wat ricotta bij. Werk af met reepjes zalm

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen