Diner

  • Diner
  • 20 minuten
  • 10 personen

Gebakken zalmfilet

Zalmfilet bevat goede vetten. Door het bakken blijft de zalm lekker mals. Gezond en lekker dus! Lekker met een frisse salade en een stokbroodje.

Ingredi├źnten

  • 10 stuks zalmfilet
  • Peper en zout
  • Olijfolie
  • 1 kilo gemengde sla
  • 50 cherry tomaatjes
  • 2 komkommers
  • 100 gram mais

Bereidingswijze

Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bestrooi ondertussen de zalmfilets met peper en zout. Zet als de pan warm is het vuur wat lager en bak de zalmfilets 4 minuten per kant. Begin ondertussen met het maken van de salade. Doe de sla in een grote kom en was de komkommer en tomaat. Snijd de tomaatjes door de helft en de komkommer in blokjes. Meng de komkommer, tomaat en mais door de salade en maak het af met olijfolie, peper en zout.

Serveertip: Serveer met bruin stokbrood met Campina Botergoud ongezouten.

 

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen