Zalmfilet bevat goede vetten. Door het bakken blijft de zalm lekker mals. Gezond en lekker dus! Lekker met een frisse salade en een stokbroodje.
Ingrediënten
- 10 stuks zalmfilet
- Peper en zout
- Olijfolie
- 1 kilo gemengde sla
- 50 cherry tomaatjes
- 2 komkommers
- 100 gram mais
Bereidingswijze
Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bestrooi ondertussen de zalmfilets met peper en zout. Zet als de pan warm is het vuur wat lager en bak de zalmfilets 4 minuten per kant. Begin ondertussen met het maken van de salade. Doe de sla in een grote kom en was de komkommer en tomaat. Snijd de tomaatjes door de helft en de komkommer in blokjes. Meng de komkommer, tomaat en mais door de salade en maak het af met olijfolie, peper en zout.
Serveertip: Serveer met bruin stokbrood met Campina Botergoud ongezouten.