Diner

  • Diner
  • 25 minuten
  • 10 personen

Couscoussalade met verse kruiden

Ingrediënten

  • 1000 gram couscous
  • 2 lente ui
  • 2 komkommers
  • 25 tomaatjes
  • Verse peterselie
  • Verse munt
  • Verse koriander
  • Sap van 2 citroenen
  • Scheut olijfolie

Bereidingswijze

Kook de couscous zoals vermeld op de verpakking. Snijd alle groente in partjes en meng deze goed door de couscous. Pers de 2 citroenen uit over de couscous en schep de couscous goed om. Snijd alle kruiden fijn en meng deze goed door de couscous. Giet een scheut olijfolie over de couscous en deze is klaar om geserveerd te worden.

Variatietip: Fleur de couscous op yoghurtsaus met met granaatappel pitjes, lekker fris en knapperig. Meng hiervoor 500 ml Campina volle yoghurt met 5 eetlepels granaatappelpitjes.

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen