Diner

Chili sin carne van Debora 1
  • Diner
  • 25 minuten
  • 8

Chili sin carne van Debora

Ingrediënten

  • 4 uien
  • 4 rode paprika's
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 theelepels komijn
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 2 theelepels kaneel
  • 4 blikken kidneybonen
  • 2 blikken mais
  • 2 blikken tomatenblokjes zonder zout
  • chilipoeder

Pel de uien en snijd ze klein. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in blokjes.

Fruit de uien in een grote pan in de olijfolie.

Pers het teentje knoflook er boven uit. Voeg de komijn, de paprikapoeder en de kaneel toe en bak dit kort mee.

Voeg de blokjes paprika toe en bak deze kort mee.

Laat de kidneybonen en de mais uitlekken, spoel ze af en doe dit samen met de tomatenblokjes in de pan.

Laat het geheel ongeveer 15 minuten stoven op een zacht vuur. Breng op smaak met chilipoeder.

Serveer met brood van de vorige dag of gekookte (zilvervlies)rijst.  Ook een frisse salade past hier goed bij.

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons