Ingrediënten
- 650 ml Campina magere milde kwark kokos
- Halve mango
- 1 passievrucht
- 5 gram kokosrasp
Allergenen
Melk
Bereidingswijze
Rooster de kokosrasp in een droge pan op het vuur goudbruin. Laat de geroosterde kokosrasp direct afkoelen op een plateau. Snijd de mango in blokjes. Snijd de passievrucht doormidden en haal het vruchtvlees eruit met een lepel. Schep de kwark in de schaaltjes. Verdeel hierover de blokjes mango en de passievrucht. Strooi tot slot de kokosrasp over de het toetje.
Tip: Gebruik de andere helft van de mango om je bewoners te verrassen met een mangosmoothie.
Voedingswaarden (per 100 gram) | |
---|---|
Energie | 304 kj/72 kcal |
Vet | 0,9 gr |
Waarvan verzadigd vet | 0,7 gr |
Koolhydraten | 8,6 gr |
Waarvan suikers | 8 gr |
Eiwitten | 7,9 gr |
Zout | 0,08 gr |
Vitamine C | 6,23 mg |
Calcium | 102 mg |