Dessert

Stracciatella-yoghurt met mint en blauwe bes
  • Dessert
  • 5 minuten
  • 4

Stracciatella-yoghurt met mint en blauwe bes

Een heerlijk verwentoetje dat je in een paar minuten op tafel zet. Dit toetje combineert zoet met fris. Verrassend lekker voor je bewoners!

Ingredi├źnten

  • 600ml Campina Volle Yoghurt
  • 30gr Chocoladevlokken
  • 5 blaadjes mint
  • 125gr Frambozen

Allergenen:

Melk

Bereidingswijze:

1. Meng de chocoladevlokken door de yoghurt tot Stracciatella.

2. Snijd de mint in reepjes.

3. Schenk de Stracciatella yoghurt in de kommetjes.

4. Verdeel hierover de frambozen en de gesneden mint.

Voedingswaarden (per 100 gram)
Energie 324 kj/78 kcal
Vet 3,1gr
Waarvan verzadigd vet 2,1 gr
Koolhydraten 8 gr
Waarvan Suikers 7,8 gr
Eiwitten 3,6 gr
Zout 0,1 gr

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen