Dessert

Stracciatella-yoghurt met mint en blauwe bes
  • Dessert
  • 5 minuten
  • 4

Stracciatella-yoghurt met mint en blauwe bes

Een heerlijk verwentoetje dat je in een paar minuten op tafel zet. Dit toetje combineert zoet met fris. Verrassend lekker voor je bewoners!

Ingrediënten

  • 600ml Campina Volle Yoghurt
  • 30gr Chocoladevlokken
  • 5 blaadjes mint
  • 125gr Frambozen

Allergenen:

Melk

Bereidingswijze:

1. Meng de chocoladevlokken door de yoghurt tot Stracciatella.

2. Snijd de mint in reepjes.

3. Schenk de Stracciatella yoghurt in de kommetjes.

4. Verdeel hierover de frambozen en de gesneden mint.

Voedingswaarden (per 100 gram)
Energie 324 kj/78 kcal
Vet 3,1gr
Waarvan verzadigd vet 2,1 gr
Koolhydraten 8 gr
Waarvan Suikers 7,8 gr
Eiwitten 3,6 gr
Zout 0,1 gr

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons