Kies eens voor een feestelijk dessert voor de bewoners. Deze panna cotta met (rood) fruit is hier perfect voor.
Ingrediënten
- 350 ml Campina slagroom
- 350 ml Campina Volle Melk
- 100 g bruine basterdsuiker
- 4 blaadjes gelatine
- 100 g poedersuiker
- 450 g gemengd rood fruit (vers of diepvries)
- 1 vanillestokje
Bereidingswijze
Verwarm de volle melk en de slagroom samen met de bruine suiker en de vanille. Laat 5 minuten op zacht vuur tegen de kook aan staan. Week ondertussen de gelatine in koud water en los deze vervolgens op in het mengsel van slagroom en melk. Vul de glaasjes voor tweederde met dit mengsel en zet minstens 2 uur in de koelkast. Los vervolgens de poedersuiker op in wat water in een pan op zacht vuur en voeg dan het rood fruit toe. Laat het in 1 à 2 minuten tot een lichte compote inkoken. Zet weg en laat afkoelen. Schep als alles is afgekoeld, het rode fruit op de panna cotta. Smullen maar!