Dit is een heerlijke combinatie van fruit en ijs. Makkelijk te maken voor een warme zomerdag.
Dessert
-
Recept
Fruit yoghurt ijslolly’s
-
Recept
Yoghurt met rode vruchten en vijgen
Yoghurt is sowieso al lekker. Met vijgen en roodfruit wordt een schaaltje yoghurt een feestelijke én voedzame traktatie.
-
Recept
Kwark met walnoten en zeezout-caramelsaus
De combinatie van zeezout-caramel, walnoten met het frisse van kwark is bijzonder smakelijk.
-
Recept
Kersentrifle met chocoladecake
De klassieke trifle heeft als onderste laag stukjes cake, daarop wat vers fruit. In dit recept is dat (heel verrassend!) kers.
-
Recept
Ouderwetse Hangop
Hangop heeft de zure smaak van de yoghurt, maar is dikker en veel romiger.
-
Gevulde paaseierenRecept
Gevulde paaseieren
Niet alleen bij het Paasontbijt, maar ook als toetje doen eieren het goed. Neem nou deze chocolade paaseieren, gevuld met vla.
-
8 tips voor een feestelijk kerstdessertRecept
Tiramisu (zonder rauwe eieren!)
In dit recept hebben we de rauwe eieren weggelaten, omdat het ouderen wordt afgeraden om rauwe eieren te eten.
-
8 tips voor een feestelijk kerstdessert 1Recept
Kerst trifle
De klassieke trifle heeft als onderste laag stukjes, daarover wat vers fruit. In de dit recept is dat (heel verrassend!) granaatappel.
-
Gerechten uit grootmoeders tijd: rijstepapRecept
Rijstepap
Rijstepap is eigenlijk een heel simpel, maar heerlijk gerecht.
-
Recept
Griesmeelpudding met kersensaus
Griesmeelpudding met kersensaus is een lekker ouderwets toetje waarmee je de bewoners mee kunt verrassen.