Zet deze New style kwarktaart op tafel en verras je bewoners met een eiwitrijke lekkernij. De verschillende smaken maken dit toetje een lekkere fruitige variatie op Campina kwark. Niet alleen lekker, het ziet er ook nog eens heerlijk uit!
Ingrediënten
- 500 ml Campina Magere Milde Kwark Naturel
- 200 gram Maria biscuits
- 250 gram verse aarbeiden
- 50 ml Appelsientje sinaasappelsap
- 75 ml aardbeiensaus
Allergenen
Melk, gluten
Bereidingswijze
Verkruimel de biscuits over de glaasjes. Was en ontkroon de aardbeien. Meng de sinaasappelsap en aardbeiensaus met de kwark. Verdeel de kwark over de glaasjes en garneer af met de verse aardbeien.
Voedingswaarden (per 100 gram) | |
---|---|
Energie | 556 kj |
Energie | 121 kca |
Vet | 1,8 g |
Waarvan verzadigd vet | 0,8 g |
Koolhydraten | 21,8 g |
Waarvan suikers | 11,9 g |
Eiwit | 6,4 g |
Zout | 0,2 g |
Vitamine C | 1,69 mg |
Calcium | 58,07 mg |