Genieten van de smaak van vroeger met deze heerlijke kwark met vlierbessensiroop! Met de combinatie van de vanillekwark met de fruitsmaken geven een verrassende twist aan dit toetje.
Ingrediënten
- 750 ml Campina Kwark Vanille
- 2 stukken peer
- 75 ml vlierbessen siroop
- 100 gram verkruimelde spritsen
Allergenen
Melk, gluten. (Sprits kan sporen bevatten van noten, soja, sesamzaad en ei)
Bereidingswijze
Verdeel de kwark over de glaasjes. Schil de peer en snijd in stukjes. Schenk de vlierbessen siroop over de kwark. Dresseer hierop de stukjes peer. Garneer af met de verkruimelde spritsen.
Voedingswaarden (per 100 gram) | |
---|---|
Energie | 573 kj |
Energie | 135 kca |
Vet | 3,3 g |
Waarvan verzadigd vet | 1 g |
Koolhydraten | 18,8 g |
Waarvan suikers | 14,9 g |
Eiwit | 6,6 g |
Zout | 0,1 g |
Vitamine C | 0 mg |
Calcium | 0 mg |