Dessert

Automatische concepten 1
  • Dessert
  • 10 minuten
  • 8-10 personen

Vanillekwark met peer-vlierbes

Laat je bewoners genieten van de smaak van vroeger met deze heerlijke kwark met vlierbessensiroop! Met de combinatie van de vanillekwark met de fruitsmaken geven een verrassende twist aan dit toetje.

Ingrediënten

  • 750 ml Campina Kwark Vanille
  • 2 stukken peer
  • 75 ml vlierbessen siroop
  • 100 gram verkruimelde spritsen

Allergenen:

Melk, gluten. (Sprits kan sporen bevatten van noten, soja, sesamzaad en ei)

Bereidingswijze

  1. Verdeel de kwark over de glaasjes.
  2. Schil de peer en snijd in stukjes.
  3. Schenk de vlierbessen siroop over de kwark.
  4. Dresseer hierop de stukjes peer.
  5. Garneer af met de verkruimelde spritsen.
Voedingswaarden (per 100 gram)
Energie 573 kj
Energie 135 kca
Vet 3,3 g
Waarvan verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 18,8 g
Waarvan suikers 14,9 g
Eiwit 6,6 g
Zout 0,1 g
Vitamine C 0 mg
Calcium 0 mg

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen