Dessert

  • Dessert
  • 10 min + 3 uur vriestijd
  • 10

Kwarkijs met bramen

Bramen zijn volop verkrijgbaar of je kunt ze zelf plukken. Misschien groeien ze wel in de buurt? Je kunt ze perfect gebruiken voor kwarkijs met bramen!

Ingrediënten

  • 750 gram Campina volle milde kwark naturel
  • 750 gram bramen
  • 2 takjes munt (optioneel)
  • Bosvruchtenlimonadesiroop (optioneel)

Bereidingswijze

 

Pureer de bramen in een blender. Roer de kwark erdoorheen. Voeg eventueel wat limonadesiroop toe voor een zoetere smaak. Zet de kom minimaal 3 uur in de vriezer. Verdeel het kwarkijs over 10 glaasjes en garneer eventueel met een blaadje munt.

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen