Dessert

  • Dessert
  • 10 minuten
  • 10

Griekse yoghurt met lemoncurd

Griekse yoghurt combineert heerlijk met citroen. De lemoncurd geeft een zomerse zoetzure smaak aan dit snelle eiwitrijke toetje.

Ingrediënten

  • 1,5 kg Campina Griekse Stijl Yoghurt
  • 2 citroenen
  • 5 eetlepels lemoncurd
  • 2 takjes munt (optioneel)

Bereiding

  • Doe de yoghurt in een grote kom.
  • Was de citroenen goed en wrijf ze droog met een schone theedoek.
  • Rasp de schil en pers de citroenen.
  • Meng het citroenrasp en -sap door de yoghurt.
  • Roer er de lemoncurd doorheen.
  • Verdeel de yoghurt over 10 schaaltjes en garneer eventueel met een blaadje munt.

Dit recept staat ook in ons nieuwe Pimp je toetje gids (link)

 

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen