Dessert

Gevulde paaseieren
  • Dessert
  • 45 minuten
  • 20 stuks (20 personen)

Gevulde paaseieren

Een ei hoort erbij! En al helemaal wanneer de Paasdagen voor de deur staan. Niet alleen bij het Paasontbijt, maar ook als toetje doen eieren het goed. Neem nou deze chocolade paaseieren, gevuld met Mona Intense Vla Rijke Vanille. Dat is toch een feestje op tafel?

Ingrediënten

  • 2,5 pak Mona Intense Vla Pure Chocolade
  • 10 grote holle chocoladepaaseieren
  • 20 witte, melk en pure chocoladepaaseitjes

Bereidingswijze

Snijd de kop van de grote paaseieren eraf met een scherp mes. Smelt deze chocolade kapjes au-bain-marie. Dat doe je door de chocolade in een kom te doen en deze boven een pan heet water te zetten. Wacht tot de chocolade gesmolten is en roer even door. Laat iets afkoelen. Doop dan de onderkant van de eieren in de gesmolten chocolade en zet ze op een stuk bakpapier. Laat hard worden. In de koelkast gaat dat het snelste. Vul vervolgens de eieren met de Intense Vla. Hak de kleine paaseitjes in stukjes en bestrooi de vla ermee. Smullen maar!

Tip: Vul de eieren ook eens met Intense Vla Pure Chocolade en versier met witte chocolade eitjes of paashagel!

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen