Dessert

  • Dessert
  • 10 minuten (4 uur in de vriezer)
  • 10 personen

Fruit yoghurt ijslolly’s

Ingrediënten

  • 1000 ml Campina magere yoghurt
  • Sap van 1 1/2 citroen
  • 250 gram verse frambozen
  • 250 gram bosbessen
  • 5 eetlepels honing
  • IJsvormpjes
  • IJsstokjes

Bereidingswijze

Meng de yoghurt, het citroensap en de honing. Schenk het mengsel in de ijsjesvorm en schep overal wat fijngesneden frambozenstukjes en bosbessen in. Steek er stokjes in. Zet de vormpjes in de vriezer en laat minimaal 4 uur bevriezen.

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen