Dessert

  • Dessert
  • 25 minuten
  • 10 personen

Crêpe met Magere Milde Kwark met een vleugje vanille

De bewoners een feestelijk toetje voorschotelen? Probeer eens crêpes met kwark en honing.

Ingrediënten

  • 1 L Campina Magere Milde Kwark met een vleugje vanille
  • 4 eieren
  • 500 ml Campina Volle Melk
  • 70 g gesmolte boter
  • 200 g bloem
  • 5 el honing
  • 2 el vanille-essence

Bereidingswijze

Klop in een kom met een garde de eieren met de melk en gesmolten boter door elkaar. Meng in een andere kom de bloem met 2 snufjes zout. Maak een kuiltje in het midden. Giet er al kloppend geleidelijk het eimengsel in. Klop met een garde tot alles goed gemengd is. Breng het beslag naar wens op smaak met vanille-essence. Meng het goed door elkaar en laat het beslag dan minstens 1 uur rusten. Vet een crêpespan licht in met boter en verhit de pan. Giet een beetje beslag in de pan. Beweeg de pan zodat het beslag uitloopt en over het hele oppervlakte verspreid. Bak tot de rand van de crêpe krimpt. Neem een spatel en keer er de crêpe mee om. Laat nog 1 minuut bakken. Haal de crêpe uit de pan en beleg met Campina Magere Milde Kwark met een vleugje vanille.

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen