Dessert

  • Dessert
  • 5 minuten
  • 10 personen

Campina Dubbelvla met slagroom en vruchten hagel

Een feestelijk toetjes serveren voor de bewoners? Kies eens Campina Dubbelvla met slagroom en vruchtenhagel. Lekker én boordevol eiwitten.

Ingrediënten

  • 1 L Campina Dubbelvla
  • 300 g Campina Slagroom
  • 200 g vruchten hagel

Bereidingswijze

Schenk de Campina Dubbelvla in een schaaltje. Bestrooi de dubbelvla met een klein handje vruchten hagel en top het af met een toefje slagroom.

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen