Iets te vieren? Of zin in wat lekkers? Maak dan deze heerlijke Bastogne kokos kwarktaart met blauwebessen, frambozen en kokossnippers. Hmmm… Dat wordt smikkelen!
Ingrediënten
- 500 ml Campina Magere milde kwark kokos
- 200 gr Bastogne Biscuits
- 200 gr blauwe bessen
- 200 gr frambozen
- 100 gr kokossnippers
- 70 gr gesmolten boter
- 9 blaadjes gelatine
Verkruimel de Bastogne biscuits, meng deze met de gesmolten boter en verdeel de mix op de bodem van de taartvorm. Druk de kruimels stevig aan. Leg de gelatine blaadjes in een schaaltje met koud water en laat deze 10 minuten weken. Doe de kwark in een kom en voeg de gelatine toe, roer dit goed door. Spatel het kwarkmengsel op de koekbodem en laat die minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
Snijd de kwarktaart in 10 stukken en garneer de stukken met verse bosbessen, frambozen en/of kokossnippers. Dat wordt genieten!