Bijgerecht

  • Bijgerecht
  • 30 minuten
  • 10 personen

Een gevuld eitje met mayonaise en kerrie

Een gevuld eitje is altijd lekker, tussendoor of bij de maaltijd.

Ingrediënten

  • 8 middelgrote eieren
  • 1 tl kerriepoeder
  • 3 el mayonaise
  • ½ el dijonmosterd
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Breng een steelpan met water aan de kook. Kook de eieren 8 minuten hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Haal met een theelepel het eigeel eruit en doe in een kom. Prak het eigeel met een vork. Meng de mayonaise, kerriepoeder en mosterd erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de eihelften mee.

Heb jij ook een interessant recept?
Deel het met ons

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen