Kies voor deze traybake, de spruitjes blijven knapperig en dat geeft deze side-dish een extra bite.
Bijgerechten
-
Recept
Geroosterde spruitjes met pecannoten
-
Recept
Alcoholvrije Sangria
Dit Spaanse zomerse drankje in een handomdraai, en zonder alcohol. Schenk de glazen maar vol!
-
Rodekoolsalade met hazelnoten en cranberry’sRecept
Rodekoolsalade met hazelnoten
Rodekool en hazelnoten smaken heerlijk samen en de dille maakt het gerecht helemaal af. Lekker met vis en aardappels.
-
Klassieke witlof met kaassausRecept
Klassieke witlof met kaassaus
Deze echte klassieker maakt de Hollandse maaltijd met aardappeltjes en vlees helemaal af.
-
Griekse saladeRecept
Griekse salade
De frisse smaken van de groenten in deze Griekse salade passen perfect bij de olijven en de feta.
-
Gepofte aardappel met bieslookkwarkRecept
Gepofte aardappel met bieslookkwark
Je hebt wat geduld nodig, maar gepofte aardappels zijn eigenlijk heel eenvoudig te maken.
-
Insalata caprese met pijnboompittenRecept
Insalata caprese met pijnboompitten
Het zoete van tomaat met het romige van mozzarella. Het basilicum maakt het helemaal af, zowel in kleur als in smaak!
-
Bloedworst, karnemelkse pap en kruisbessenjam 5Recept
Stoofpeertjes
Stoofpeertjes is ook een klassiek gerecht. Door de peren lang te koken (meer dan 3 uur) worden ze donkerrood van kleur.