Eens een keer iets anders proberen? Rodekool en hazelnoten smaken heerlijk samen en de dille maakt het gerecht helemaal af. Lekker met vis en aardappels.
Bijgerechten
-
Rodekoolsalade met hazelnoten en cranberry’sRecept
Rodekoolsalade met hazelnoten
-
Klassieke witlof met kaassausRecept
Klassieke witlof met kaassaus
Deze echte klassieker maakt de Hollandse maaltijd met aardappels en vlees helemaal af.
-
Griekse saladeRecept
Griekse salade
In Griekenland eten ze deze ‘boerensalade’ bijna bij ieder gerecht. En dat is niet voor niets. De frisse smaken van de groenten passen perfect bij de olijven en de feta.
-
Gepofte aardappel met bieslookkwarkRecept
Gepofte aardappel met bieslookkwark
Je hebt wat geduld nodig, maar gepofte aardappels zijn eigenlijk heel eenvoudig te maken. En ze zijn heerlijk in combinatie met kwark en bieslook.
-
Insalata caprese met pijnboompittenRecept
Insalata caprese met pijnboompitten
Het is en blijft een heerlijke combinatie: het zoete van tomaat met het romige van mozzarella. Het basilicum maakt het helemaal af – zowel in kleur als in smaak!
-
Bloedworst, karnemelkse pap en kruisbessenjam 5Recept
Stoofpeertjes
Stoofpeertjes is ook een klassiek gerecht. Door de peren lang te koken (meer dan 3 uur) worden ze donkerrood van kleur.