Homepagina 2

Over ons

Eten en drinken zijn de kleine genietmomenten voor de bewoners en dus belangrijke momenten op de dag. Voeding in de zorg helpt jou om zorgen leuker te maken met de volgende onderwerpen:

Tips en weetjes
• Alles over eten en drinken voor ouderen.

Recepten
• Zet verrassende toetjes op tafel met deze leuke recepten! Binnenkort ook leuke recepten voor smoothies en mixen voor drankjes.

Column
• Verschillende diëtisten vertellen over hun ervaringen uit de praktijk. En lees interviews op verschillende woongroepen.

Nieuws
• Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Het platform Voeding in de Zorg biedt hiermee ideeën en oplossingen om zorgen leuker te maken voor jou en de bewoners.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Word als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwste onderwerpen en leukste acties van Voedingindezorg.nl! Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Contact

Wil je ons helpen de website nog leuker te maken voor jou en jouw collega’s in de zorg? Heb je tips of ideeën? Laat het ons weten via voedingindezorg@frieslandcampina.com.

FrieslandCampina

Dit platform wordt mogelijk gemaakt door FrieslandCampina. FrieslandCampina heeft dit platform speciaal ontwikkeld voor zorgmedewerkers binnen kleinschalig wonen vanuit het doel van FrieslandCampina om de zorg beter te maken op het gebied van eten en drinken.

Ontvang maandelijks de laatste acties en nieuws van Voeding in de Zorg.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief