Hét online magazine voor zorgmedewerkers

Vlees noch vis

  • Editie 27
  • March 2020

Vlees noch vis

Vegetarisch eten wordt steeds populairder. Niet voor niets komen er steeds meer goede alternatieven voor vlees en vis. Kook jij al eens vegetarisch in jouw zorginstelling? En wat vinden de bewoners daarvan? Voor onze rubriek ‘Te gast bij’ bezochten wij Jeanine Huijbrechts van zorginstelling Thebe in Brabant. Zij is adviseur gastvrijheid en deelt Thebes visie op eten en drinken. Verder onderzochten wij of zuivel een goede vleesvervanger is en welke fabels en feiten er bestaan over het niet eten van vlees. Ook delen wij onze 6 vegetarische favorieten, dus dat wordt zonder vlees smullen deze maand!

En... heb jij een bijzondere collega? Iemand die nét dat stapje extra zet, die iets bijzonders heeft gedaan of gewoon speciaal is? Geef hem of haar dan nu op voor de zorgmedewerker van het jaar verkiezing!

Lees verder

Download nu de Eiwit Inspiratiekaart

Weet jij precies waar eiwitten in zitten? Deze eiwit inspiratiekaart biedt hulp! Wij geven je ideeën en zetten eiwitrijke voedingsmiddelen en maaltijden voor je op een rij, zo wordt het voor jou makkelijker om de juiste keuze te maken. Download nu deze handige Eiwit Inspiratiekaart!

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen