Hét online magazine voor zorgmedewerkers

Smaakmakers

  • Editie 33
  • september 2020

Smakelijk eten! Je wenst het elkaar en hopelijk eet je ook iedere maaltijd met smaak. Bij lekker eten en drinken zijn je smaak- en reukpapillen onmisbaar (oké en goede keukenvaardigheden). Daarover meer in Fabels en feiten. In de rubriek Zuivel in de zorg vertellen wij over de smaak(makers) van zuivel. En deze maand zijn wij Te gast bij het Antonius Ziekenhuis in Sneek, waar hoofd van de voedingsassistenten Annie Wijkstra-Wuring vertelt over smaaksturing. Laat je verder inspireren door onze 4 tips om eten (zonder zout) smaakvoller te maken en door onze gekruide recepten. Smakelijk lezen!

Lees verder

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen