Coronamaatregelen of niet: december is en blijft een feestmaand. Juist daarom is het thema deze maand ‘Neem de tijd voor eten!’. Voor een gezellige sfeer aan tafel bijvoorbeeld is het belangrijk om geen tijdsdruk te ervaren. Wij geven tips hoe je dit in een handomdraai kunt bereiken. Verder checkten wij de fabels en feiten over eten met aandacht en met smaak en wij laten zien dat ook zuivelproducten tijd nodig hebben. Van onze e-learning ‘De basis van voeding in de ouderenzorg’ lichten wij deze maand het hoofdstuk 'spijsvertering' uit. En natuurlijk inspireren wij je weer graag met onze heerlijke (en tijdbesparende) recepten.
Elke maand automatisch de nieuwste editie met tips, interviews én recepten in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.