Hét online magazine voor zorgmedewerkers

Menuplanning

  • Editie41
  • april 2021

Een menuplanning maken is een belangrijke en uitdagende klus, waarbij je met veel zaken rekening moet houden. Je wilt natuurlijk de bewoners verwennen met lekkere, afwisselende en gezonde gerechten. Door de maaltijden goed vooruit te plannen kun je meer variëren en tijd besparen. Om je op weg te helpen geven wij je mooie tips voor een gevarieerd menu. Ook vertellen wij hoe je creatief met zuivel kunt omgaan en zetten wij de feiten over het belang van een goede menuplanning op een rij. Natuurlijk inspireren wij je ook deze maand weer met lekkere recepten. En wil je meer weten over hoe je efficiënt de maaltijden kunt plannen? Check dan direct het hoofdstuk ‘Menuplanning’ uit onze e-learning ‘De basis van voeding’.

Lees verder

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen