Hét online magazine voor zorgmedewerkers

Logistiek en levering van eten

  • Editie 22
  • oktober 2019

Het is zo vanzelfsprekend; al die ingrediënten in de keuken om goede maaltijden mee te maken. Maar voordat het eten op de borden van de bewoners ligt, heeft het al een indrukwekkende route afgelegd. Ralph Schutzmann is verantwoordelijk voor de logistiek bij FrieslandCampina. Hij legt uit hoe melk van de koe bij jouw zorginstelling terechtkomt. Monique Stam is coachend kok en vertelt over de eigen groentekraam waar de bewoners groente “kopen”. Wij geven slimme tips om inkopen te doen en checkten de feiten over het bewaren van eten na de levering. Veel leesplezier! En ook leuk: we hebben Koken met voeding in de zorg gemaakt. Je kunt het kookboek downloaden als je een code hebt.

Lees verder

Kookboek: Koken met voeding in de zorg

In het kookboek Koken met voeding in de zorg vind je smaakvolle recepten voor alle maaltijdmomenten, leuke variatietips, maar ook mooie inspirerende verhalen, handige voedingsweetjes en slimme kooktips. De recepten zijn voor 10 personen en bevatten geen lange ingrediëntenlijsten of ingewikkelde bereidingstechnieken.

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen