Hét online magazine voor zorgmedewerkers

Goede oude tijd

  • Editie 67
  • oktober 2023

De geur van appeltaart, het maken van een hete bliksem of het eten van griesmeelpap met bessensap. Eten is veel meer dan alleen een brandstof, het zorgt dat bewoners weer even terug zijn in die goede oude tijd. Maar hoe zagen maaltijden er vroeger eigenlijk uit? En wat is er inmiddels allemaal veranderd? We vertellen je graag meer over zuivel van vroeger en delen een aantal feiten en fabels over voedingsgewoontes van toen en nu. Ook geven we je tips om gezamenlijk herinneringen op te halen.
Met een beetje weemoed moeten we mededelen dat dit de één na laatste editie is van Voeding in de zorg. We hebben met heel veel plezier 67 edities gemaakt en willen jou als trouwe lezer heel erg bedanken. Geniet van deze voorlaatste editie!

Lees verder

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen