Hét online magazine voor zorgmedewerkers

Fijnproevers

  • Editie 17
  • mei 2019

Smaak is heel persoonlijk. Wel geldt voor iedereen dat smaak erg belangrijk is voor de beleving van eten. Neem jij de tijd om echt goed te proeven? En heb je weleens van smaakgestuurd eten gehoord? Als eten moeilijker gaat, kan het sturen van smaak veel doen voor de bewoners. Bijvoorbeeld door het toevoegen van extra intense smaken aan gerechten of door te kiezen voor speciale combinaties. Op die manier kunnen de bewoners weer meer van hun maaltijden genieten. Bovendien roept smaak herinneringen op. Alle reden dus om zoveel mogelijk smaak te creëren.

Lees verder

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen