Hét online magazine voor zorgmedewerkers

Eten bewaren

  • Editie40
  • april 2021

Met het bewaren van eten en drinken heb je iedere dag te maken. Goede reden dus om deze editie eens te duiken in de houdbaarheid van voedingsmiddelen. Wij vertellen je hoe je zuivel goed kunt bewaren en checken de hardnekkigste fabels en feiten over de houdbaarheid van eten en drinken. Ook zetten wij 10 (lang) houdbare toppers voor je op een rij. Laat je inspireren door onze recepten voor het koken met restjes. Wil jij hierna nog meer weten over het bewaren van eten? Check dan onze e-learning ‘De basis van voeding’, waarin wij een hoofdstuk aan voedselveiligheid besteden. En je hebt het misschien al voorbij zien komen: de Voeding in de zorgmedewerker van het jaar verkiezing is begonnen! Ken jij een bevlogen en inspirerende zorgmedewerker die écht meer aandacht besteedt aan eten en drinken? Je kunt hem of haar nomineren tot 12 April!

Lees verder

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen