Hét online magazine voor zorgmedewerkers

Alles over het ontbijt

  • Editie39
  • maart 2021

Even snoozen, douchen, aankleden en dan ontbijten! Misschien heb je tijd om rustig ervan te genieten. Of misschien werk je snel iets naar binnen en vlieg je de deur uit. Zo geeft iedereen zijn eigen invulling aan het maaltijdmoment dat ook wel de belangrijkste maaltijd van de dag wordt genoemd. In deze editie leggen wij uit waarom zuivel zo belangrijk is bij het ontbijt. Ook geven wij handige tips voor hoe je snel een lekker en gezond ontbijt kunt klaarmaken en checken wij verschillende fabels en feiten over het ontbijt. Zin in een lekker ontbijtje? Met onze recepten start je de dag goed! En wil je meer kennis opdoen over het ontbijt? Check dan het hoofdstuk over voedingsbehoefte van onze e-learning ‘De basis van voeding’.

Lees verder

Nomineer nu jouw collega!

Ken jij een bevlogen en inspirerende zorgmedewerker die écht meer aandacht besteedt aan eten en drinken? Iemand die zoveel mogelijk zelf kookt voor of met de bewoners? Iemand die ervoor zorgt dat zij voldoende eiwitten binnenkrijgen met de allerlekkerste gerechten en tussendoortjes? Kortom: iemand die weleens flink in het zonnetje mag worden gezet? Mooi! Want het is de hoogste tijd voor iets feestelijks. Ken jij dé Voeding in de Zorgmedewerker van het jaar? Nomineer hem of haar dan nu! Dat kan tot 12 april 2021.

Cookies op Voeding in de Zorg

Om je de best mogelijke ervaring op onze website te kunnen bieden maken we gebruik van cookies. Door deze te accepteren geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. Wil je liever niet alle soorten cookies toestaan? Dan kun je zelf je cookievoorkeuren aanpassen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk ook altijd op een later moment wijzigen. Meer informatie vind je in ons Privacy Statement.

Cookievoorkeuren aanpassen