Distrivers maakt verse voeding voor zorgorganisaties in Nederland. Dit vraagt om een goede menuplanning. Hoe gaat dat precies in z'n werk?
Downloads
-
Menuplanning volgens DistriversDownload
Menuplanning volgens Distrivers
-
Homepagina 11Download
Rollende keukens bij Cordaan
Bij zorgorganisatie Cordaan in Amsterdam werd onlangs een eigen versie van de Rollende Keukens georganiseerd voor de bewoners. Het was een feest met verschillende soorten keukens.
-
Henrieke de Vries is Zorgmedewerker van het Jaar! 1Download
Uitreiking Zorgmedewerker van het Jaar
10 mei is Henrieke de Vries van IJsselheem verrast met de titel Zorgmedewerker van het Jaar. Samen met haar collega's en bewoners heeft ze dit moment gevierd.
-
Het belang van eiwittenDownload
Het belang van eiwitten
Eiwitten zijn een belangrijk onderdeel van het dieet voor ouderen in een zorginstelling. Voedingsdeskundige Suzan Tuinier legt uit waarom eiwitten zo belangrijk zijn en waar ze in zitten.
-
Niels BronDownload
De rol van een kok in de zorg
Wat doet een instellingskok anders dan een horecakok? Niels Bron van Rivas vertelt over zijn werk als kok en wat dit betekent voor de bewoners.
-
De ZellingenDownload
Eten voor ouderen bij De Zellingen
Bij zorginstelling De Zellingen in Capelle aan den IJssel weten ze hoe ze hun bewoners moeten verwennen. Zo hebben ze hartige en zoete lekkernijen voor bewoners die een beetje extra nodig hebben! Met 'kok op consult' maken zij met normale…
-
Op bezoek bij de Swinhove GroepDownload
Eten en drinken bij Swinhove Groep
We waren op bezoek bij Swinhove Groep in Zwijndrecht. Zij delen graag wat zij doen met eten en drinken voor hun bewoners!