Bij zorgorganisatie De Posten is eten heel belangrijk. Raymond Hassink is verantwoordelijk voor de horeca.
Downloads
-
Automatische conceptenDownload
De posten
-
nieuweDownload
Op bezoek bij Thebe
Bij zorgorganisatie Thebe bepalen de bewoners wat er op het menu komt.
-
Axion Continu: de rol van voeding bij revalidatieDownload
Axion Continu: de rol van voeding bij revalidatie
Voeding is belangrijk voor mensen die moeten revalideren. Mirjam Kuitems is diëtist bij zorgorganisatie AxionContinu. Ze legt uit waarom dit zo is.
-
Eten is een beleving bij LaverhofDownload
Eten is een beleving bij Laverhof
Beleving is voor Patrick Fassbender heel belangrijk. Want: "Niemand zit hier voor z'n plezier.
-
Eten en drinken bij ZorgwaardDownload
Eten en drinken bij Zorgwaard
Voeding in de Zorg ging op bezoek bij Ad Verhagen, manager horeca van zorgorganisatie Zorgwaard.
-
Download
Berdine Nooijen is ‘zorgmedewerker van het jaar’!
Berdine Nooijen van BrabantZorg locatie AAtrium in Veghel is uitgeroepen tot de Zorgmedewerker van het Jaar 2018.
-
Tips van jong aan oudDownload
Tips van jong aan oud
Van een jongere collega kun je veel leren. In deze video de tips van jongere zorgmedewerkers.
-
Tips van oud aan jongDownload
Tips van oud aan jong
Van een ervaren collega kun je veel leren en dit kan leiden tot nieuwe ideeën en inzichten. In deze video zie je de tips van ervaren collega's.
-
Voeding voor mensen met de ziekte van HuntingtonDownload
Voeding voor mensen met de ziekte van Huntington
Bij zorgorganisatie Topaz in Zuid-Holland zijn ze gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van patiënten met deze ziekte.
-
Eten is een beleving bij MarenteDownload
Eten is een beleving bij Marente
Bij zorgorganisatie Marente is eten meer dan alleen maar smaak. Het moet een beleving zijn, want ook dat is van invloed op hoe bewoners eten.